Babydesign.nl

Babydesign.nl geboortekaartjes

Hartelijk gefeliciteerd!

Hallo aanstaande mama’s en papa’s! Gefeliciteerd met jullie (adoptief) kindje in aantocht. Het goede nieuws van de geboorte of thuiskomst willen jullie natuurlijk met iedereen gaan delen. Met de kleurrijke en originele geboortekaartjes van Babydesign.nl delen jullie de boodschap met familie, vrienden, collega’s en kennissen. De eigenwijs ontworpen geboortekaartjes zijn geheel naar jullie wens samen te stellen. Jullie bepalen zelf de kleuren, lettertypen en teksten, en wij passen dit voor jullie aan. Kortom een uniek geboortekaartje voor je nieuwe wereldburger.

Geboortekaartjes

De kaartjes worden dubbelzijdig geprint of bedrukt en hebben gevouwen een formaat van 13 bij 13 cm.  U heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten nl. printline en offsetline. De printline kaartjes worden standaard op 350 grams gloss papier digitaal geprint (andere papiersoorten zijn ook mogelijk) en de offsetline kaartjes worden op 400 grams gloss papier in offset gedrukt. De kaartjes worden geleverd inclusief witte enveloppen en sluitzegels om de enveloppen snel en makkelijk dicht te maken. Tegen meerprijs zijn er verschillende gekleurde, zilveren en transparante enveloppen mogelijk.

Babydesign – geboortekaartjes, schilderij of  huur een van onze geboorteborden

Denk nog vaak terug aan die prachtige dag: hang een groeimeter, geboorteschilderijtje of geboorteposter in de kinderkamer. Babydesign.nl verhuurt ook geboorteborden van 6 verschillende ontwerpen van de Beestenboel kaartjes.

Kortom een leuk totaalpakket voor je kindje!