Bestellen geboortekaartjes

Als jullie een kaartje uit onze collectie hebben uitgekozen, kunnen jullie het bestelformulier invullen. U vindt het bestelformulier door op het gewenste kaartje in de winkel te klikken. Wanneer u nog niet weet of u een jongen of een meisje verwacht, kunt u zowel een kaartje voor een jongen als een meisje bestellen. U vult dan twee bestelformulieren in. Hieraan zijn geen extra (annulerings-)kosten verbonden.

Van alle ontwerpen kunnen de kleuren en lettertypes naar wens aangepast worden. Ook passen we het ontwerp aan voor een meerling. Indien u een kaartje heeft uitgekozen uit de Photoshoot-collectie, dan verneemt u nog van ons hoe u de foto(’s) kan aanleveren. Onderaan het bestelformulier kunt u aangeven als u een geboorteschilderij, -poster of groeimeter mee wilt bestellen. Direct na verzending van het bestelformulier ontvangen jullie via e-mail alle gegevens over de bestelling.

Als wij uw gegevens hebben ontvangen sturen wij u binnen 3 werkdagen een bevestiging per e-mail met de eerste proef van het geboortekaartje in PDF-formaat. Nadat wij uw reactie op deze proef hebben ontvangen, passen wij het kaartje eventueel nog aan. Het ontwerp kunt u maximaal drie keer kosteloos corrigeren. Wanneer u akkoord bent met het ontwerp ontvangt u een digitale totaalfactuur. Deze factuur dient u te voldoen binnen 14 dagen na de factuurdatum, maar altijd voorafgaande aan  de definitieve druk van het kaartje. Indien gewenst sturen wij u na de goedkeuring van het ontwerp alvast de enveloppen, zodat deze al voorzien kunnen worden van de adressen.

Na de geboorte (of aankomst) ontvangt u per e-mail een tweede proef met alle definitieve gegevens. Indien gewenst kan er dan nog een en ander worden gecorrigeerd. Om te zorgen dat u na de geboorte het kaartje zo snel mogelijk in huis hebt, kunt u ons de definitieve gegevens zowel op werkdagen als in het weekend per e-mail en telefonisch doorgeven. Hiervoor ontvangt u van ons nog een kleine handleiding. Nadat u definitief akkoord bent met de tweede proef van het kaartje leveren wij de kaartjes binnen 1 tot 2 werkdagen.

Als het geboortekaartje op werkdagen voor 10.00 uur is goedgekeurd zullen wij er alles aan doen om de kaartjes diezelfde dag nog te versturen.