FAQ

Kunnen de kleuren, lettertypes en teksten van de kaartjes aangepast worden?
Ja, dit behoort gewoon tot onze service. We rekenen hier dan ook geen meerkosten voor.
Jullie kunnen een eventuele aanpassing  op het bestelformulier aangeven.

Wat is het verschil tussen Printline kaartjes en Offsetline kaartjes?
De Printline kaartjes worden op 350 grams gloss papier in full colour digitaal geprint. Hierbij worden standaard Babydesign.nl sluitzegels meegeleverd. De Offsetline kaartjes worden op iets steviger 400 grams gloss papier in Pantone kleuren of full colour in offset gedrukt. Hierbij worden er bijpassende sluitzegels van de ontwerpen meegeleverd. Beide soorten kaartjes worden in hoge kwaliteit gedrukt/geprint. Echter, Offsetline levert per definitie iets fellere en meer sprankelende kleuren op dan Printline.

We hebben eerder een kaartje bij jullie besteld, welke kwaliteit was dat?
Alle kaartjes die we voor november 2009 hebben gemaakt zijn allemaal in Offsetline kwaliteit gedrukt. In november 2009 zijn we gestart met de Printline kwaliteit.

Kunnen er 2 verschillende kaartjes aangevraagd worden voor een jongen of een meisje?
Ja dat kan. We maken dan 2 PDF-proeven, maar we printen of drukken dan alleen het kaartje voor het juiste geslacht. Hiervoor rekenen we geen meerkosten en behoort tot onze service.

We willen 1 ontwerp kaartje bestellen maar in andere kleuren voor een jongen/meisje?
Ja dat kan. We maken dan 2 PDF-proeven, maar we printen of drukken dan alleen het kaartje voor het juiste geslacht. Hiervoor rekenen we geen meerkosten en behoort tot onze service. U kunt dit op het bestelformulier aangeven.

Kunnen de ontwerpen van de kaartjes ook gecombineerd worden?
Ja. U mag bijv. de voorkant van kaartje 1 kiezen en dan de binnenkant van kaartje 2. Of u voegt bijv. de geboorte-icoontjes ook bij de andere ontwerpen toe.

We willen graag een Photoshoot kaartje bestellen, hoe leveren we de foto’s aan?
U mag de foto’s digitaal aanleveren, u verneemt van ons nog naar welk e-mail adres u dit kan mailen en met welke specificaties.

We krijgen een meerling, kunnen de kaartjes hierop aangepast worden?
Ja, dat kan. We passen het ontwerp zonder meerkosten aan. U mag dit op het bestelformulier aangeven.

We wonen in het buitenland en kunnen jullie de kaartjes voor ons verzenden?
Ja, dat kan. We zouden dan graag jullie adressenbestand in een Excelfile willen ontvangen. Wij drukken dan de adresstickers af en versturen de kaartjes voor jullie.

Kan er bij de Printline kaartjes ook zilver geprint worden?
Nee, dat kan helaas niet. We kunnen alleen zilverdruk aanbieden bij de Offsetline kwaliteit.

We geven een kraamborrel kunnen we dit ook op de kaartjes vermelden?
Ja, we kunnen deze uitnodiging op de kaartjes vermelden. Als er een tekstwissel nodig is dan verneemt u van ons nog de kosten hiervoor. Ook kunnen we een apart kaartje in de stijl van het geboortekaartje maken met hierop de kraamborreluitnodiging. De kosten geven we u dan nog door.

Kunnen de geboorteposters, schilderijen en groeimeters ook in een ander formaat besteld worden dan de formaten zoals vermeld op de website?
Ja, meestal wel. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.